joi, 28 aprilie 2011

Top 5 cele mai excentrice vedete din România

E stilul lor..poate asa le place...


IULIA ALBU ŞI STILUL FLAPPERS


Până acum o tânără cu aspect normal, Iulia Albu a adoptat de ceva timp stilul Flappers. Sau după cum spune ea, este mai degrabă o interpretare personală a stilului Flappers.

Iuliei nu-i place nici să copieze, nici să se piardă în turmă, iar noul stil o ajută să fie altfel, să fie o Flapper girl.

Pe lângă machiajul special, se foloseste şi de ţinute deosebite, cum a fost şi rochia neagra transparentă de la premiile Gopo, creaţie proprie. Pe sub rochie, Iulia Albu nu a purtat lenjerie, după cum a declarat chiar ea.




BEATRICE RANCEA ŞI ROCHIA DE MIREASĂ NEAGRĂ


Doamna în negru de „Dansez pentru tine” a fost o excentrică întotdeauna. Ţinutele în culori închise sunt preferatele ei nu doar în aparitiile TV, ci şi în viaţa de zi cu zi.

Dovadă şi rochia de mireasă cu volane negre pe care a purtat-o la nunta cu Doru Rancea.

Fostă balerină şi actual regizor, Beatrice Rancea este şi o mare iubitoare de animale. Conform Libertatea.ro, ea a adoptat 27 de caini care mănâncă zilnic 100 de litri de supă gătită de doi oameni angajaţi special.

În momentele dificile din punct de vedere financiar, Beatrice şi soţul ei nu-şi fac griji decât pentru câini, care ar putea suferi de foame.



 

Mircea Solcanu, căţelul şi glumele fără perdea



Primul gest excentric al lui Mircea Solcanu a fost atunci când a recunoscut că este homosexual, într-o ţară care nu înţelege prea bine ce înseamnă asta.
De atunci, ne-am obişnuit ca prezentatorul TV să ne uimească prin apariţiile sale: poartă mult roz, are un căţel accesoriu pe care îl poartă peste tot, iar când vede un bărbat frumos nu ezită să-i facă avansuri directe.
E clar că oriunde ar merge, Mircea Solcanu nu poate să rămână neobservat.


Israela, operaţiile şi Liviu


Că îşi merită sau nu titulatura de vedetă, Israela rămâne una din cele mai excentrice persoane din ţara noastră.

Ea a bifat toate cele necesare unei femei extravagante: are un soţ mai tânăr cu 20 de ani, a suferit mai multe operaţii estetice, poartă cele mai neaşteptate ţinute, este femeie de afaceri şi o bună dansatoare de salsa.

În plus, Israela are la activ şi o întâlnire cu moartea, ea ajungând la un moment dat în moarte clinică.



      VIOREL LIS, SPIDERMAN ŞI BOTOX-UL

      La vârsta la care alţii nu se mai duc decât până la biserică, Viorel Lis este nelipsit de la evenimentele mondene.
      Pe lângă faptul că este politician şi are o soţie mult mai tânără, fostul primar nu ezită să facă injecţii cu botox chiar în faţa camerelor de filmat.
      Iar aceasta nu a fost cea mai ciudată ipostază în care l-am văzut. Viorel Lis nu refuză nicio provocare, aşa că nu a ratat nici ocazia de a intra în pielea căpcăunului Shrek sau a supereroului Spiderman – da, cel agăţat de tavanul mall-ului este chiar Viorel Lis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu