marți, 19 aprilie 2011

Numerologie

Mod calcul horoscop numerologic
Ziua ta de nastere este 17 Iunie 1985. Calculezi dupa cum urmeaza:

Luna nasterii este Iunie. Iunie este a 6-a luna = 6

Ziua nasterii este 17 = 17

Anul nasterii este 1985 = 1985



Aduna TOATE aceste cifre astfel:

6+1+7+1+9+8+5 = 37



Acum "reduci" acest numar adunand cifrele:

3+7= 10



Mai "reduci" o data daca e cazul:

1+0 = 1



In cazul nostru cifra 1 reprezinta numarul destinului in viata

Daca ti'a iesit :
Esti un lider inascut.Ambitia si increderea te definesc si stilul tau este unul foarte original. Nu dai importanta detaliilor, iei lumea si situatiile asa cum sunt. Chiar daca esti sensibil, nu intodeauna arati ceea ce simti.


Doi
Esti mult prea sensibil, te emotioneza aproape orice. Esti agreat in societate, motiv pentru care iti faci cu usurinta prieteni, dar cu toate astea, devii timid intr-un grup mai mare de oameni. Esti foarte apropiat de cei din jur, dai dovada de intelegere si ai mereu nevoie de afectiune. Ai momente de depresie, dar in general te refaci destul de repede.

Trei
Te adaptezi cu usurinta la orice situatie, mai ales ca in viata ta intervin mereu schimbari. Esti mai nelinistit, dar stii sa te controlezi. Esti un bun orator si faci impresie buna in public. Nu duci lipsa de imaginatie si uneori esti cam superficial. Esti iubitor si plin de afectiune dar cateodata exagerezi.

Patru
Poti sa faci o cariera stralucita in management. In general esti responsabil si organizat. Cu toate ca esti o persoana sincera nu prea stii sa iti exprimi sentimentele. Cateodata dai dovada de incapatanare.

Cinci
Te pricepi la oameni, ai talent si imaginatie si stii sa iti vinzi marfa. Adori calatoriile. Avansezi repede si te adaptezi oricarei situatii. Te plictisesti rapid de tot si de toate. Ai tendinta sa ocolesti responsabilitatile.

Sase
Nu te sperie situatiile limita, le faci fata cu brio, esti intelegator si iti place sa ii ajuti pe cei din jur. Esti un om sincer si dedicat familiei si prietenilor. Pe tot parcursul vietii vei fi tentat sa-ti ajuti aproapele.
Sapte
Esti perfectionist si individualist de cele mai multe ori. Ai tendinta sa analizezi bine inainte de a lua o hotarare. Esti foarte sensibil si emotiv, si de cele mai multe ori te increzi in intuitie. Nu iti plac ordinele, deci cel mai bine ar fi sa lupti sa fii sef.

Opt
Te pricepi la afaceri, ce iti pui in cap iti reuseste. Cel mai bine te prinde postura de lider. Cand vine vorba de gestiune este omul potrivit la locul potrivit. Esti corect si loial.


Noua
Esti foarte visator. Nu duci lipsa de imaginatie, pacat ca nu te ajuta in lumea afacerilor. Esti sensibil si ai grija de cei apropiati. Lucrezi bine in echipa si de cele mai multe ori oferi mai mult decat primesti.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu