duminică, 10 aprilie 2011

Remedii pentru ochi obositi

Daca in cele mai multe dimineti, dupa un somn indelungat, arati de parca ai fi petrecut toata noaptea, inseamna ca ochii tai sunt obositi.




Daca vrei sa scapi de aceasta problema  iti oferim cateva remedii la care poti apela si tu si pe care le poti prepara la tine acasa. Totusi daca vrei ca ele sa functioneze, trebuie sa le introduci in rutina ta zilnica de infrumusetare si sa fii constienta ca rezultatele permanente nu apar chiar imediat, dar ca pe termen lung sunt mai bune decat cremele luate din magazine deoarece nu contin substante ce iti pot irita pielea din jurul ochilor si  nu favorizeaza aparitia prematura a ridurilor.

Unul dintre cele mai cunoscute remedii pentru ochii umflati si obositi este cel cu lingurile puse la frigider. Tot ce trebuie sa faci este sa pui doua linguri la frigider si sa le lasi peste noapte. Dimineata ele vor avea o temperatura perfecta si dupa ce le vei pune pe pleoape vei constata aproape imediat ca ochii nu mai sunt umflati iar tu ai un aspect mult mai luminos.

Castravetele este un alt remediu folositor pentru ochii tai. Pune-ti doua felii de castravete pe pleoape si lasa-le cateva minute in timp ce asculti relaxata muzica preferata. Catravetele este folosit deseori ca antioxidant si trateaza si alte probleme ale tenului precum acneea sau ridurile.

Laptele este un alt remediu minune pentru ochii obositi si umflati. Tot ce trebuie sa faci este sa pui putin lapte rece intr-o farfurie si apoi sa inmoi in el doua discuri demachiante.

Pune apoi discurile pe pleoape si tine-le acolo timp de 5 minute. Laptele are un efect natural de hidratare si catifelare asa ca pielea din jurul ochilor va arata minunat dupa acest tratament, chiar si dupa o noapte obositoare.

Capsunile te pot ajuta, de asemenea, sa scapi de pungile de sub ochi. Pune capsunile la frigider si lasa-le peste noapte. Dimineata tot ce trebuie sa faci este sa le tai in jumatate si sa le aplici pe pleoape.

Plicurile de ceai inghetate sunt un alt remediu foarte popular pentru a combate pungile de sub ochi. Alege pliculete de ceai de menta sau musetel, baga-le in frigider, unde trebuie sa stea peste noapte, iar dimineata aplica-le pe pleoape. In cinci - sase minute vei arata mult mai bine.


Un comentariu: