duminică, 10 aprilie 2011

Ce trebuie sa faci ca picioarele tale sa arate fantastic

Timpul trece foarte repede. Deja suntem la jumatatea primaverii si inainte sa iti dai seama va fi momentul sa iti pui pantofii si dresurile deoparte si sa treci la sandale.

Ca sa arati irezistibil in sandalele tale preferate, picioarele tale trebuie sa arate minunat. Ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa incepi sa te pregatesti din timp si inainte sa incalti sandalele iti trebuie un ritual de infrumusetare.

Desi in timpul iernii sunt destul de agresate, picioarele sunt mereu uitate in ritualurile femeilor de ingrijire. Iata catteva sfaturi ca picioarele tale sa arate superb cand va veni vremea sandalelor.

1. Igiena zilnica. 
Baga-ti picioarele in apa calduta timp de zece minute, in fiecare zi si spala-le cu un sapun sepecial cu extract de menta. In apa poti adauga cateva picaturi de ulei esential de rozmarin, eucalipt sau lamaie pentru relaxare.

2. Hidratare. Dupa aceasta baie speciala aplica in fiecare zi o crema hidratanta si maseaza-ti usor picioarele. Insista mai mult pe calcaie.


3. Unghii ingrijite.
 Specialistii recomanda ca unghiile de la picioare sa fie taiate scurt pentru a evita colturile incarnate. Finiseaza unghiile cu o pila si aplica apoi pe fiecare unghie o picatura de vitamina A uleioasa pe care o gasesti la farmacii la un pret foarte mic.

Picioarele tale sunt in forma?

Ca picioarele tale sa fie sanatoase si frumoase mereu, specialistii recomanda:

Ridicate-te pe varfuri de cateva ori pe zi.

Cand te plictisesti incearca sa ridici de pe jos un servetel folosindu-te de degetele de la picioare.

Daca stai foarte mult in picioare, schimba-ti macar odata pantofii pe parcursul unei zile.

Daca pe parcursul unei zile stai foarte mult asezata incearca sa stai cu picioarele ridicate pe un scaun macar zece minute.

Daca ai probleme cu circulatia periferica cumpara-ti suplimente alimentare pe baza de plante care sa te ajute sa rezolvi aceasta problema.

 De cate ori ai ocazia mergi desculta pe nisip deoarece acest exercitiu este ca un masaj natural pentru talpi si in plus muschii picioareleor se tonifiaza mult mai repede. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu