miercuri, 27 aprilie 2011

Cinci lucruri care fac o femeie sa fie sexy

Daca te gandesti ca trebuie sa fii slaba ca Victoria Beckham, sau sa ai un par ca al lui Heidi Klum ca sa fii sexy, sa stii ca te inseli. Iata cinci lucruri pe care barbati din intreaga lume le considera sexy la o femeie.


1. Increderea - Probabil ai mai auzit asta de o mie de ori, dar este adevarat. O femeie increzatoare este sexy pentru ca postura ei este diferita, mersul ei este diferit si pur si simplu straluceste. Cand intri intr-o camera incearca sa te gandesti la lucrurile care iti plac la tine si nu la celelalte. Vei vedea ca automat vei sta mai dreapta, vei pasi mai sigur si vei zambi mai mult, ceea ce va face ca ceilalti sa te remarce imediat.

2. Ochii - Se pare ca barbatii remarca foarte des ochii unei femei, asa ca incearca sa iti evidentiezi privirea. Pentru asta nu ai nevoie de foarte multe farduri sau de un machiaj sofisticat. Poti opta pentru un machiaj in stilul anilor '60 si sa folosesti doar rimel si tus.

3. O silueta armonioasa 
- Barbatii au preferintele lor individuale. Unora le plac femeile micute, delicate, cum este Carey Mulligan,altora cele inalte, ca Nicole Kidman, iar altora unele voluptoase ca Beyonce. Totusi, tuturor le plac femeile cu o silueta armonioasa, asa ca atunci cand mergi la sala sau cand faci exercitii acasa concentreza-te pe exercitii care sa iti echilibreze. 

4. Ingrijirea personala - O ora in plus la coafor sau la cosmetica va da rezultate. Tu te vei simti mai bine si vei fi mai increzatoare iar barbatii te vor aprecia. Desi nu pare, barbatii observa o femeie cu mainile ingrijite, cu parul frumos aranjat si parfumata discret.

5. Imbracamintea potrivita - Barbatii stiu rareori ce se porta sezonul asta si nu stiu daca bluza ta a costat 400 sau 40 de lei, dar isi dau seama daca o tinuta te avantajeaza, sau nu. Asa ca, in loc sa te concentrezi pe cat de trendy sunt hainele tale, sau la brandul de pe eticheta, mai bine gandeste-te cat de bine ti se potrivesc. O femeie care se imbraca in haine care nu o avantajeaza, indiferent cat de scumpe sau la moda sunt, nu va fi prea atractiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu