vineri, 6 mai 2011

Cum sa faci fata unei despartiri

Cum sa faci fata unei despartiri
Acum ceva timp te-ai despartit de baiatul pe care l-ai iubit foarte mult. Iar toata lumea iti spune ca e momentul sa treci peste aceasta situatie. Dar de la teorie la practica stim cu totii ca sunt cativa pasi seriosi de facut! Cum sa lasi trecutul in urma si sa te dedici viitorului tau? Afla acum! 
  1. Fa o lista cu toate defectele fostului tau prieten! Odata ce ai pus negru pe alb toate chestiile care te enervau la el, iti va fi mult mai usor sa-l privesti cu alti ochi.
  2. Depoziteaza intr-o cutie toate fotografiile si cadourile de la el, ascunde-le si fa-le “uitate”. Fara chestiuni care sa-ti reaminteasca constant de fosta ta iubire, iti va fi mult mai usor sa depasesti situatia.
  3. Iesi cat mai mult cu prietenii tai si socializeaza! Iti va face bine sa cunosti oameni noi, sa fii cat mai activa social si sa te implici in noi activitati!
  4.  Concentreaza-te mai mult pe scoala! Poate iti vei descoperi pasiunea pentru o materie pe care n-ai aprofundat-o pana acum!
  5. Axeaza-te pe hobby-uri, incearca lucruri noi si fii un pic mai egoista! Spune-ti constant ca de-acum incolo vei conta mai mult tu, vor conta sentimentele tale!
Iti va lua ceva pana vei uita de “incident”. Nimeni nu poate da un termen exact, un prognostic pentru o viitoare relatie, insa nu uita ca lucrurile astea chiar se intampla. Mai mult, cele frumoase se pot intampla atunci cand ne asteptam mai putin. Asa ca fii independenta, sigura pe tine si nu uita ca viata merita traita din plin. Fii fericita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu